2012. június 19., kedd

Kánikula

Ez az az idő amitől nagyon félek. Szenvedek a melegben, de eddig sikeresen túléltem az elmúlt évek forró napjait, tán csak megmaradok idén is... :) Egy okos függvény segítségével az előbb számoltam ki, hogy a mai nappal együtt már 24.156 napja élek itt a földön. Nem bánnám, ha jönne még hozzá pár ezer...
Egy aprócska hír: Kicsilány és Kislegény is kitűnő tanuló lett, Kislegény még hat tantárgyból külön dicséretet is kapott, a zeneiskolában is kitűnő mindenből. Jövőre már felső tagozatos nagyfiú lesz - rettenetesen szalad az idő! Emiatt kicsit szomorú, mert nem igazán szereti a változásokat. Kicsilány még nem kapta meg a bizonyítványát, csak az osztályfőnöke tájékoztatta a gyerekeket a várható eredményekről. Neki holnap lesz a nagy nap, a következő pedig akkor lesz, amikor beiratkozik a gimibe. Nagyon várja és nagyon boldog, hogy így sikerült ez a tanév.  Mamikájuk is boldog, hogy két ilyen okos kis manócskája van.
Nnna, mindenki boldog, mi is! :) 
A fiaméknál nem tudom mi van, ez a tény viszont nem boldogít, de az élet, mint azt A tanú óta tudjuk, nem egy habos torta. Jó, ennyit a családról.
Következik a mániám: a háttér is igazodik a nyárhoz, épp eleget mutogattam a noteszomat. :)

2012. június 14., csütörtök

Notesz

Egyszerűnek néz ki, pedig elég sokat bajlódtam vele mire olyan lett, mint amilyenre gondoltam.  A méretekkel volt baj, mert a rest kétszer fárad ugye és én lusta voltam megnézni, csak az érzéseimre hagyatkoztam. Az érzéseknek meg olyan a természetük, hogy nem mindig jönnek be - így van ez, bizony.
Most tehát ez a háttér lesz itt pár napig, elvégre megdolgoztam érte, az a legkevesebb, hogy mutogatom. :)

2012. június 7., csütörtök

Vissza a nyárba!

Itt is vannak fecskék és rigó is a fán...

2012. június 6., szerda

Ez a háttér...

...inkább téli, de miért ne tehetném be nyáron? Nyár...?! Nincs is! Most épp nagyon fúj a szél és nekem fáj a derekam, a lábam, szerencse, hogy a kezem és fejem még működik. :)